Ke bërë të gjitha prenotimet! Para se të fillosh udhëtimin dhe të qëndrosh në një banesë, ose të marrësh pjesë në një shërbim apo përvojë, do të ishte mirë t’u jepje vizitorëve në grupin tënd të udhëtimit qasje në rezervimin tënd.
Nëse mysafirët e tu i bashkohen rezervimit, ata mund të kenë qasje në detajet e rezervimit, të lexojnë mesazhet e grupit, të ndajnë profilin e tyre, të ndajnë shënjuesit e ruajtur të hartës dhe të qëndrojnë në kontakt me ty dhe grupin në Airbnb pas udhëtimit përmes lidhjeve dhe mesazheve.
Ftesa për vizitorët që të bashkohen ose bashkimi në një rezervim është me zgjedhje. Siç detajohet më poshtë, informacioni i ndarë ndryshon në bazë të llojit të rezervimit: banesa, shërbime ose përvoja. Nëse preferon të mos e ndash profilin tënd me vizitorët e tjerë dhe të mbetesh i lidhur në Airbnb më pas, nuk është nevoja. Mund ta shqyrtosh dhe ta përditësosh gjithmonë profilin për t 'u siguruar që të shfaqesh ashtu siç dëshiron për kontaktet, pritësit dhe vizitorët e tjerë në Airbnb.
Kur të ftuarit bashkohen në një rezervim përvoje, ata kanë zgjedhjen të ndajnë profilin e tyre me vizitorë të tjerë jashtë grupit të tyre të udhëtimit në përvojë, ashtu si vizitori kryesor i prenotimit. Nëse zgjedhin të ndajnë profilin e tyre, ata do të shfaqen në publik dhe pas prenotimit Kush do të listojë vizitorët për përvojën.
Pasi rezervimi yt të jetë konfirmuar, mund të ftosh vizitorë që t'i bashkohen grupit tënd të udhëtimit drejtpërdrejt nga detajet e rezervimit te Udhëtimet, duke dërguar një link ftese me SMS, email, WhatsApp, Messenger, WeChat e të tjera.
Për të pranuar ftesën, vizitorët e tu duhet të hyjnë në llogarinë e tyre të Airbnb ose të krijojnë një llogari, nëse nuk e kanë tashmë.
Pas regjistrimit në rezervimin tënd, vizitorët do të kenë qasje në informacione të tilla si:Qëndrimet
në shtëpi: Detajet e regjistrimit, duke përfshirë adresën e ambientit të pritësit dhe udhëzimet e regjistrimit, si dhe çdo shënjues harte të ruajtur.
Shërbimet: Informacion që përfshin detaje rreth shërbimit të prenotuar dhe sfondit të pritësit.
Përvojat: Informacion i dobishëm rreth përvojës, si kohëzgjatja e përvojës dhe çfarë duhet të sjellin ose të veshin (p.sh.: këpucë të rehatshme) dhe lista e vizitorëve të tjerë që do të marrin pjesë në përvojë (të cilët kanë zgjedhur të ndajnë profilin e tyre).
Vizitorët në rezervim do të kenë gjithashtu qasje në të gjitha mesazhet e kaluara dhe të ardhshme me pritësin tënd dhe mund t 'i lexojnë dhe t' i dërgojnë mesazhe pritësit dhe të gjithë të tjerëve në bisedën në grup.
Vizitorët që ke ftuar do të kenë gjithashtu qasje në çdo vend interesant që ke shënuar për rezervimin dhe në hartën për atë rezervim te "Udhëtimet". Ata do të ndajnë gjithashtu shënjuesit e tyre në hartë dhe mund të shtojnë më shumë në hartë.
Pas bashkimit, vizitorët do të shfaqen si udhëtarë në rezervim dhe të gjithë në rezervim do të jenë në gjendje të shohin profilet e njëri-tjetrit, si Lidhje. Vizitorët mund të heqin veten nga rezervimi ose të hiqen nga prenotuesi, para përfundimit të një udhëtimi. Mëso më shumë se si të qëndrosh në kontakt me Lidhjet.
Ftesat për t'iu bashkuar një rezervimi skadojnë në momentin e pagesës për qëndrimet në banesë, pas përfundimit të një shërbimi ose përvoje, ose nëse rezervimi anulohet. Po ashtu, mund ta çaktivizosh linkun e ndarë në çdo kohë nga rezervimi te Udhëtimet.