sewa rumah harian murah di Bali

4,50

Ambient i plotë (banesë rezidenciale). Pritësi: Fedy

16 vizitorë, 8 dhoma gjumi, 12 krevate, 5 banja
Banesë e plotë
Do të kesh për vete: shtëpi
Pastrim i përparuar
Ky pritës është angazhuar me procesin e pastrimit të përparuar me 5 hapa të Airbnb.
Hyrje me vetëshërbim
Mund të regjistrohesh nëpërmjet portierit.
Wi-Fi
Vizitorët e kërkojnë shpesh këtë shërbim të preferuar
SEWA RUMAH MURAH HARIAN di BALI untuk keluarga

Rumah sewa harian untuk liburan di Bali dengan fasilitas lengkap didalamnya, bersih, nyaman dan murah.Berlokasi di Kota Denpasar dekat dengan Kuta Dan Jimbaran.jalan gunung soputan no 99x-imam bonjol.

Ambienti
LOKASI SANGAT STRATEGIS : 10 MENIT KE DAERAH KUTA ,5 MENIT KE DAERAH DENPASAR

Ku do të flesh

Dhomë gjumi 1
2 krevate dopio "king"
Dhomë gjumi 2
1 krevat dopio "queen"
Dhomë gjumi 3
1 krevat dopio "queen"

Çfarë ofron ky ambient

Kuzhinë
Wi-Fi
Parkim pa pagesë në zonën përreth
Vaskë e ngrohtë
TV
Ajër i kondicionuar
Verandë ose ballkon
Oborri i pasmë
I padisponueshëm: Alarm monoksidi karboni
I padisponueshëm: Alarm tymi

Zgjidh datën e regjistrimit

Shto datat e udhëtimit për të marrë çmimin e saktë
Regjistrimi
Shto datën
Çregjistrimi
Shto datën

4,50 out of 5 stars from 4 reviews

Pastërtia
Saktësia
Komunikimi
Vendndodhja
Regjistrimi
Raporti çmim/cilësi

Ku do të jesh

Kecamatan Denpasar Barat, Bali, Indonezi

fasilitas lengkap didalamnya, bersih, nyaman dan murah.

Ofrohet nga pritësi Fedy

  1. U bë anëtar në janar 2015
  • 4 recensione
  • Identiteti u verifikua
diva house adalah Rumah sewa harian untuk liburan di Bali dengan fasilitas lengkap didalamnya, bersih, nyaman dan murah.Berlokasi di Kota Denpasar dekat dengan Kuta Dan Jimbaran. Sehingga memudahkan akses menuju semua tempat wisata di Bali. Lingkungan rumah yang tenang dan aman akan membuat liburan anda semakin menyenangkan di Bali. jalan gunung soputan no 99x ( imam bonjol ) perumahan lady garden no 6 denpasar FASILITAS : 1. 8 KAMAR DG UKURAN BERVARIASI 2. 5 KAMAR MANDI 3. 2 RUANG SANTAI 4. BALKON 5. DAPUR 6. FULL FURNISHED 7. FULL AIR CONDITIONER 8. FREE WIFI 9. TV 10. WATER HEATER 11. AIR MINERAL GALON 12. ALAT OLAHRAGA DAN KURSI PIJAT 13. PARKIR LUAS 14. SECURITY 24 JAM 15. GARASI 16. 3 KULKAS 16. PEMBANTU RUMAH TANGGA ( BERSIHKAN TIAP PAGI ) 17. FREE EXTRA BED 18. BREAKFAST NASI KUNING / SETARANYA 19. TAMAN 20. RICE COOKER 21. ALAT BARBEQUE 22. ALAT PEMADAM API 23. SOFA BED 24. 3 MATRAS LIPAT 25. P3K LOKASI SANGAT STRATEGIS : 10 MENIT KE DAERAH KUTA ,5 MENIT KE DAERAH DENPASAR HARGA Rp. 700 RIBU / HARI NETT ( 10 ORANG ) = 3 kamar + 1 extra bed HARGA Rp. 950 RIBU / HARI NETT ( 15 ORANG ) = 5 kamar HARGA Rp. 1.JUTA950 RIBU / HARI NETT ( 20 ORANG ) = 5 kamar + 3 extra bed HARGA Rp. 2.JUTA500 RIBU / HARI NETT ( 25 ORANG ) = 8 kamar HARGA Rp. 2.JUTA950 RIBU / HARI NETT ( 30 ORANG ) = 8 kamar + 4 extra bed HARGA Rp. 3.JUTA500 RIBU / HARI NETT ( 35 ORANG ) = 8 kamar 4 extra bed + 1sofa bed + 1 matras lipat HARGA Rp. 3.JUTA950 RIBU / HARI NETT ( 40 ORANG ) = 8 kamar 4 extra bed + 1sofa bed + 3 matras lipat SILAHKAN DIPILIH HARGANYA DAN TIDAK AKAN GABUNG DENGAN KELUARGA LAINNYA ( TETAP PRIVASI ) APABILA PADA SAAT BOOKING DAN CHECK IN, JUMLAH ORANGNYA BERBEDA / TIDAK SESUAI,MAKA HARGA AKAN IKUT PAKET SELANJUTNYA DAN KENA DENDA 25% DARI TOTAL NOMINAL HARGA TERBARU. UNTUK MENGHINDARI DENDA 25%, MAKA PASTIKAN JUMLAH PENGHUNINYA SEBELUM CHECK IN BAIK BAYI, ANAK-ANAK MAUPUN DEWASA. Akses cepat dan mudah ke Bandara - Kuta - Legian - Seminyak - Sanur - Jimbaran - NusaDua - Pusat kota Denpasar. peakseason + 50% : liburan anak sekolah, idul fitri, natal dan tahun baru DIJAMIN HARGA PALING MURAH hub : fedy utk lebih detail bisa check di 5E5A3B02 pin bb 081id23line999facetime31hape44Wa
diva house adalah Rumah sewa harian untuk liburan di Bali dengan fasilitas lengkap didalamnya, bersih, nyaman dan murah.Berlokasi di Kota Denpasar dekat dengan Kuta Dan Jimbaran. S…

Gjatë qëndrimit tënd

kami siap melayani 24 jam
  • Gjuhët: English, Bahasa Indonesia, Melayu
Për të mbrojtur pagesën tënde, mos transfero para dhe mos komuniko asnjëherë jashtë faqes së internetit ose aplikacionit të Airbnb.

Gjëra që duhen ditur

Rregullat e shtëpisë

Regjistrimi: Pas 2:00 e pasdites
Çregjistrimi: 12:00 e pasdites
Vetëregjistrimi me personeli i objektit
Nuk lejohen kafshët shtëpiake
Lejohet duhani

Shëndeti dhe siguria

Angazhuar me procesin e pastrimit të përparuar të Airbnb. Shfaq më shumë
Zbatohen udhëzimet e Airbnb për distancimin social dhe të tjera që lidhen me COVID-19
Nuk është raportuar se ka sinjalizues monoksidi karboni Shfaq më shumë
Nuk është raportuar se ka sinjalizues tymi Shfaq më shumë

Rregullorja e anulimit

Eksploro opsione të tjera në Kecamatan Denpasar Barat dhe përreth

Më shumë vendqëndrime në Kecamatan Denpasar Barat: