Materialet burimore të shërbimeve dhe vizitorëve
Materialet burimore të shërbimeve dhe vizitorëve
- Si të veprojModifiko listiminNdërkohë që modifikon, ndryshimet ruhen automatikisht. Ndryshimet mund të duan deri në një orë për t'u shfaqur në listimin e publikuar.
- Si të veprojModifiko titullin e listimitTitullin e listimit mund ta ndryshosh kur të duash, ndaj mos ngurro t'i vësh një titull që nxjerr në pah veçantitë e ambientit tënd.
- Si të veprojShto shërbime në një listimVizitorët mund t'i filtrojnë rezultatet e kërkimit të listimeve sipas shërbimeve të ofruara, prandaj është e rëndësishme të përfshish çdo gj…
- RregullatNjohja me cilësimet e listimit tënd të ri para se të publikoshKemi përditësuar hapat për të krijuar një listim në Airbnb. Tani mund të bëhesh pritës më lehtë dhe më shpejt. Për këtë arsye, disa nga zgje…
- Si të veprojSi t'i shtosh kushtet lehtësuese në listimeVizitorët me nevoja për aksesueshmëri mund të kërkojnë listime bazuar në kërkesat e tyre individuale.
- Si të veprojVerifiko shpejtësinë e internetitVerifiko lidhjen e internetit dhe shpejtësinë e wifi për ta bërë listimin të spikatë kur vizitorët të kërkojnë një vendqëndrim.
- Si të veprojShtimi i rregullave të shtëpisë në një listimPritësit i publikojnë rregullat e shtëpisë për t'u qartësuar vizitorëve pritshmëritë e tyre, si p.sh. lejen për të marrë me vete kafshë shtë…
- Si të veprojShtimi i një manuali vizitorësh në listimin tëndManuali i vizitorit shpjegon veçoritë e listimit tënd, si p.sh. si funksionon televizori ose ku mund të gjesh më shumë batanije.
- Si të veprojInformimi i vizitorëve për pajisjet e sigurisëJa çfarë duhet të dish për deklarimin e kamerave të sigurisë ose të pajisjeve regjistruese në një listim.
- Si të veprojPaga të minimumit jetik për pastruesin tëndPritësit tanë amerikanë janë të angazhuar t'i paguajnë pastruesit e tyre në mënyrë të drejtë.
- Si të veprojShto një udhëzues në listimin tëndPasi të kesh përfunduar hapat për publikimin e listimit, do të mund të krijosh udhëzuesin e pritësit.